A 6 FÜGGETLEN NŐ

Kos

Ha azt veszi észre, hogy elárulod vagy megcsalod, nemcsak, hogy felszámolja veled a kapcsolatot, de bosszút is áll rajtad. Igazán kegyetlenné tud válni, ha azt érzi, hogy manipuláció áldozata. Jobb szeret inkább egyedül lenni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Nagyon gondosan figyel a részletekre. Előle nehéz bármit is elrejteni vagy titokban tartani. Nehezen tud kompromisszumot kötni, ezért az együttélés sosem egyszerű vele. Ha képes vagy megfelelni az elvárásainak, talán jól meglehettek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2021-01-28

Rák

Egy időzített bomba, aki soha nem felejt, és ha lehetősége van rá, akkor ezt a tudtodra is adja. Nagyon gyanakvó típus és mindig eléri azt, amit akar. Közben talán észre sem veszi, hogy elüldözi maga mellől a szeretett személyt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: