NYILAS

Iszonyatosan fárasztó hét áll mögötted. Ha körül nézel, láthatod, hogy mások is hasonló cipőben járnak. Semmiképp se menj bele olyan licitálásba, ami arról szól, hogy kinek nehezebb ez az időszak! Az Adventhez méltatlan lenne az ilyesmi…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Aki túl sokat gondolkodik, az keveset él, ahogy mondani szokás, s milyen igaz ez, kedves Nyilas! Ne bonyolítson ma túl semmit, akkor hamarabb a végére érhet a napi kötelezõknek, s láthat neki valami olyasminek, amibe a szívét-lelkét beletéve, igazán boldognak és sikeresnek érezheti majd magát, s ez a legfontosabb az életben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

Remek hír a számodra, hogy szombaton hajnalban Vénusz, a kis szerencse és szépség bolygója belép a Bakba. Innentől kicsit szerencsésebbnek és szebbnek fogod érezni magad. Ez az ezüst vasárnapodat is megszépíti, és megmelengeti a szívedet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma a hatalmába kerítheti a dolgok túlkomplikálása, vagy éppen, hogy mindennek a hátterébe valami turpisságot sejt, esetleg féltékenység gyötri, s ettõl igencsak frusztrálttá és hirtelen haragúvá válhat, ami nem igazán tehet jót emberi kapcsolatainak, annál is inkább, hogy most bármelyikrõl is legyen szó, nagy valószínûséggel, csak rémeket lát, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2020-12-10

VÍZÖNTŐ

Az ajándékozás olykor titkolózással jár. Ne gondolj semmi rosszra, ha valaki titkolózik előtted! Lehet, hogy meglepetést akar szerezni neked. Előfordulhat, hogy te is ilyesmire készülsz? Neked sem megy jól a titkolózás…

HALAK

Az égi folyamatok szerint ezen a hétvégén gyermeki örömmel készülődsz a karácsonyra, és csillogó szemekkel gyújtod meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún vasárnap. Ez az, ami igazán meghitté teszi a napjaidat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: