OROSZLÁN

Mozgalmas hétvége elé nézel. Annyi helyre mehetsz, ami nem is fér bele 2 napba. Válogatnod kell, hogy ne vállald túl magadat. Szerencsés vagy, mert jobbnál jobb lehetőségek közül választhatsz. A vasárnapi újhold azt javasolja, hogy újat válassz!

SZŰZ

Mindenképpen ki kellene kapcsolnod az agyadat ezen a hétvégén. A bolygók szerint a jövőd és a karriered foglalkoztat, de ez nem pihentet. Ahhoz hogy kikapcsolódj, muszáj elterelned a gondolataidat. Fogj egy jó könyvet, és ülj ki a kertbe, parkba, vagy a teraszra!

MÉRLEG

A vasárnap reggeli Ikrek újhold újításra ösztönöz. Motivál, hogy valami újat kipróbálj. A nyár erre is jó. Tőled függ, hogy mennyire mersz újba fogni. Ne hajszold magad semmi olyanba, ami nem esik jól, vagy ami mások elvárása! Menj a saját fejed után!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Ikrek, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SKORPIÓ

A Szaturnusz szombaton hátrálni kezd, ami nosztalgiázásra hajlamosít. A gyerekkorod nyarai élénken térnek vissza. Az emlékekkel semmi baj. Persze csak addig, amíg nem nyomaszt. Ezt ne engedd, mert nem ez a cél…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: