OROSZLÁN

A Hold nem hagy békén addig, amíg nem csinálsz a családoddal közös programot, vagy legalább nem hívod fel őket. Ez főleg az édesanyádra, a nagymamádra, vagy más idősebb női rokonra vonatkozik. Az anyák napja sosem megy ki a divatból.

SZŰZ

Már megint szeretnéd, ha a terveid szerint zajlana le a hétvége. De minél inkább ragaszkodsz az elképzeléseidhez, annál biztosabb, hogy valami közbe szól. Maradj nyitott! És engedd, hogy valaki más akarata is érvényesülhessen!

Hétvégi horoszkóp, 2023. február 24-26.: A Skorpió hétfőre szingli vagy menyasszony lesz, a Halak lelki sebei begyógyulnak

MÉRLEG

A kreativitásodtól, a fantáziádtól függ, hogy hogyan ünnepeled meg az anyák napját. Bátran térj el a szokásoktól! Erre bíztatnak az égi folyamatok. Nem csak ajándékkal kedveskedhetsz édesanyádnak, nagymamádnak, hanem pl. egy közös programmal is… A hétvége teljes békében telik.

SKORPIÓ

Túl vagy a pénteki félárnyékos teliholdon, de még szombaton érezhetsz feszültséget és fáradékonyságot. Szerencsére csodás fényszögek lesznek az égen, amelyek garantálják, hogy lassan visszanyered a derűdet. Vasárnap már minden rendben lesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: