Ezen a hétvégén valóban törékeny lesz a béke… Egyes csillagjegyeket erősebben, másokat kevésbé érint a Mars-Uránusz szembenállás, de teljesen senki sem tudja kivonni magát a hatása alól. Tudatossággal viszont sokat tehetünk a nyugalom megőrzéséért. A hétvége horoszkópja következik.

KOS

A Márton napi hétvége téli inspirációt hoz neked. Művészi tehetséged felszínre tör, és te alkotni, dekorálni, kézműveskedni akarsz. Ne fogd vissza magad! Számtalan ötletet meríthetsz a netről. Vagy akár elmehetsz egy tanfolyamra is. Tőled függ.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Kos, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi a csillagjegyed átka? Eláruljuk milyen terhet cipelsz a válladon egy életen át!

BIKA

Egy Mars-Uránusz szembenállás az egész hetedet feszültté tette. Sajnos nem javul a helyzet hétvégén. Sőt erősödik a szembenállás által gerjesztett paprikás hangulat. Ha nem akarsz összeveszni senkivel, akkor maradj otthon és/vagy maradj csendben!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma alaposan ellenõrizzen minden önhöz befutó információt, különösen, melyek pénzügyekkel, vagy karrierjével kapcsolatosak, ugyanis ezek közül némelyek meglehetõsen pontatlanok, esetleg tévesek lehetnek. Még, ha tovább is tart, menjen biztosra!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Nem leszel topon ezen a hétvégén. Szeretnél nyüzsögni, kirándulni, de az energia szinted meglehetősen alacsonyan lesz. Jobb lenne, ha nem erőltetnél magadra semmit. Akkor se, ha elígérkeztél. Ha nem jó a közérzeted, mondd le!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nem kell boxzsáknak lenned. De tudd, hogy sok múlik azon, hogy te hogyan lépsz fel! Olyan vitát mutatnak a bolygók, amely elmérgesedhet, ha nem avatkozol be időben. Lassan tapogatózz, és óvatosan szólj közbe! A siker kulcsa a te kedves stílusod…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: