NYILAS

Ez tipikusan az a hétvége, amikor szíved szerint bekuckóznál. Ha nem teheted meg mindkét nap, akkor legalább az egyiken engedd meg magadnak! Nem válsz antiszociálissá attól, hogy nem állsz folyton mások rendelkezésére…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

A mai nap az analitikus szemlélet az, ami nagy segítségére lehet, kedves Nyilas, különösen az anyagi helyzetét illetõen. A bizonytalanságot hamar eloszlathatja, ha leül nyugodtan egy kicsit és pontról pontra, sorra veszi, mivel, hogy is áll jelenleg, s eme megállapításaira alapozva tervet készít az elkövetkezendõ napokra.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK

A Márton napi hagyományok jó ürügyet szolgáltatnak arra, hogy libás ételeket készíts, vagy vendéglőben kóstolj. Utána olvashatsz, hogy mi a liba evés eredete. De sajnos kellemetlen bolygószembenállás miatt nem fog mindenki veled lelkesedni. Ezt átvészelheted, ha tudatosan kocentrálsz mindarra, ami jó érzéseket okoz neked.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Akármennyire is szeretné, nem biztos, hogy ma határos idõn belül végezni fog teendõivel. Ne mérgelõdjön azon, ha ez így történik, kedves Bak, hiszen valószínûleg mindez nem (csak) önön múlott. Ne akarja mindenáron utolérni magát, inkább pihenjen egy kicsit, hogy holnap, újult erõvel vághasson neki mindennek.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás...

VÍZÖNTŐ

Az égi folyamatok szerint nem bírsz magaddal, és hétvégén is dolgozni akarsz. Lehet, hogy igazad van, mert úgy érzed, hogy most kell építened a karrieredet. De ne felejtsd el, hogy neked is szükséged van pihenésre, töltődésre, magánéletre!

HALAK

Fura, hogy a bolygók egyrészről kedves gesztust sejtetnek. Addig egy visszatetsző bolygószembenállás szerint valaki belerondít az idillbe. Ez nem újdonság. Amikor minden békés, akkor elkezdesz gyanakodni, és várod a kellemetlen fordulatot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-13)

Ma különösen legyen résen, kedves Halak, ugyanis most hirtelen valósággá válhat egy régi törekvése! Még, ha elõször hihetetlennek is tûnik a dolog, ne essen abba a hibába, hogy nem hisz a szemének, ugyanis most csakis az ilyen gondolatok által keltett, negatív energiák lehetnek képesek megakadályozni a beteljesülést!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: