Nyilas

Felemás módon fogod érezni magad szeptember első hétvégéjén. Egyrészt tele vagy energiával, másrészt szokatlanul érzékeny lehetsz. Bármin könnyen megsértődsz. Bár rendkívül energikus vagy, neked is van gyenge pontod. Ugye, tudod? Most kiderül, mi az! Szerencsére gyógyító szavakat, támogatást is kapsz azonnal.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

A mai nap eredményessé tételében kulcsszerepet játszhat a jól szervezett és pontosan követett napirend, melyet mindenképpen állítson össze már a nap elején, s aztán lépésrõl-lépésre, hajtson is végre, történjék bármi is. Ha sikerül, nagy sikereket érhet ma el, melyek nem csak erkölcsileg, hanem talán anyagilag is elismerést nyernek majd!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak – hétvége horoszkópja

A bolygók szerint csúnya vitának lehetsz szem- és fültanúja. Valószínűleg szeretnél békebíróként fellépni, de ez nem egy hálás szerep. Jól gondold meg, hogy belefolysz-e! Főleg akkor, ha ez a vita családon belül zajlik! Lehet, hogy jobb lenne, ha most a saját belső nyugalmadat óvnád inkább, és hagynád, hogy a dolgok maguktól elrendeződjenek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Felfigyelhet ma egy, a környezetében tevékenykedõ valakire, akitõl úgy érzi, igencsak sokat tanulhatna. Környékezze meg, keresse a társaságát, s meglátja, hamarosan, valóban több tapasztalatra, tudásra is szert tehet általa! Az okos ember nem vetélkedik, hanem szövetkezik, hisz tudja, együtt, könnyebb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2024-02-24

Vízöntő

Egy feszült bolygószembenállás szerint ezen a hétvégén bármin képesek lesztek összekapni. Nem azzal van baj, hogy nem vagytok egy véleményen, hanem azzal, hogy ebből végzetes következtetéseket vontok le. Erre a helyzetre egy dolog kínál megoldást: a teljes őszinteség és az empátia. És időnként persze te is engedhetnél az álláspontodból…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Ma igencsak hajlamos lehet a lazaságra, kedves Vízöntõ, legyen szó bármirõl is, s ez kalamajkát okozhat életében, bármennyire is csábító tehát, hogy kicsit lazítson a nadrágszíjon, ma inkább ne tegye. Legyen magával és másokkal szemben is szigorú, s dolgozzon, dolgoztasson keményen! Most a hajtásnak van itt az ideje.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A bolygók jelzése szerint most a szerelem, a párkapcsolat kerül fókuszban. Alapjában véve minden rendben van köztetek, de szükségetek lenne egy kis megújulásra! A szombati kedvező bolygóállások segítenek ebben, és új lendületet hoznak a kapcsolatnak. Menjetek el olyan helyre, ahol még nem jártatok!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-11)

Fontos, hogy ma minél elõbb meg tudja majd válaszolni az önmagában felmerülõ kérdéseket, ugyanis, csak így lehet kifelé határozott, ami nem más, mint a siker kulcsa! Néha az segít, ha az ember hangosan kimondja a dolgokat, néha pedig éppen ellenkezõleg, ha egy picit félrevonul, s elmélyül a gondolataiban. Bármelyik módszer is lenne az ön esetében eredményes, alkalmazza, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: