A Vénusz és az Uránusz is kapcsolódik egymáshoz, ez pedig meglepő fordulatokat jelez, főleg a szerelemben. A hétvége horoszkópja következik.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint amikor a Mars az önfejű Kosban jár, szeretnéd átvenni az irányítást a dolgok felett, és azon dolgozol, hogy növeld személyes befolyásodat. A győzelem fontosabbá válhat a számodra. A Mars hajtóerőt, ambíciót és szexualitást vált ki belőled, tehát ha gondjaid vannak az igényeid kielégítésével, itt az ideje, hogy átfordítsd a forgatókönyvet! De van egy árnyékoldal, és olyan dolgok, amelyekre fokozottan figyelni kell. Ez egy olyan időszak, amikor úgy fogod érvényesíteni vágyaidat és érzéseidet, hogy közben nem törődsz másokkal. Fontos lesz figyelni a határaidra.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2022-11-16

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Vénusz-Uránusz együttállása váratlan meglepetéseket hozhat, amelyek hirtelen jelentkezhetnek. Ez összefügghet a kapcsolataiddal és a partnereddel. Valószínűleg kellemes meglepetés lesz, de az is előfordulhat, hogy inkább megdöbbentő, főleg ha, nem szereted a meglepetéseket. Ha viszont szereted a kalandokat és az izgalmakat, ez nagyon pozitív tranzit lehet! Érdekes, új ismeretséget köthetsz, valószínűleg egy nem különc emberrel. Lehetséges, hogy annyira lenyűgöz ez a személy, hogy akár hirtelen bele is szeretsz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: