Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Nap-Szaturnusz trigon fényszöge miatt a józan ész, a praktikum és az óvatosság jellemzi ezt a hétvégét. Ebben az időszakban, bármive is foglalkozz, a haladás lassú, de egyenletes lesz. Beosztod az erőidet, nem vagy hajlandó energiát  pazarolni. Mások kitartónak, alaposnak és megbízhatónak látnak. Az idősebb személyektől nagyon jó tanácsokat kaphatsz.  Ideális alkalom arra, hogy  belekezdj a hosszú távú tervek megvalósításába, és a most kezdődő kapcsolatok hosszú távra szólnak majd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A Skorpió Hold és a Neptunusz fényszöge miatt, most igazán teret kap az életedben a kreativitás. Érzelmileg fogékonyabbá válsz, és nagyon nyitott vagy a spiritualitásra és a művészetekre. Megnyílsz a másik előtt, és felfeded legbenső érzéseidet.  Ha kapcsolatban élsz, ez a megfelelő nap egy romantikus este megtervezésére, mivel a szokásosnál szeretetteljesebb és együttérzőbb vagy.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, aki képtelen titkot tartani

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: