Az égi folyamatok nagyon kedvezően hatnak ránk, szombaton még lehet egy kis feszültség, de vasárnap igazán ki tudunk kapcsolódni és töltődni. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

KOS

A hétvége első napján még élénk leszel, de másnap lelassulsz. Ennek tudatában szombatra szervezhetsz aktív programot. Majd vasárnap pihenj, töltődj! A vizes dominancia miatt csinálhatnál magadnak pl. illatos fürdőt…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Könnyen lehet, hogy szombaton dolgozni akarsz. Megteheted, ám vasárnapra szervezz valami lazítós programot barátokkal! Ők jó hatással vannak rád, mert képesek elterelni a gondolataidat a munkáról és hétköznapi gondokról.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

A mai napon, igencsak sok dolga akadhat, kedves bika, s meglehet, érdemes lenne néhány lemaradást is behozni bizonyos területeken, ugyanis hamarosan, új feladatokkal bõvülhetnek mindennapjai. Bármennyire is tevékeny, este azért mindenképpen igyekezzen kikapcsolni, s idõt szakítani egy kis pihenésre is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Szombaton elemedben leszel. A környezeted nem lepődik meg azon, hogy folyton beszélsz, sőt szóval tartod őket. Szeretik hallgatni a mondókádat, mert választékosan és érdekfeszítően tudsz mesélni. Vasárnap csendesedj el! Jót fog tenni…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Aggaszt a pénz. Sokat töröd a fejedet, hogy hogyan jöhetnél ki a pénzedből. A bolygók szerint ennek fő kritériuma, ha kevesebbet költesz. Vasárnap jóval optimistábban látod ezt és még több más témát is. Ekkor jobb döntéseket hozhatnál.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: