Vegyes hatások érvényesülnek, ezért a mi kezünkben van a döntés, mire koncentrálunk: arra, ami örömet hoz, vagy arra, ami dühöt kelt. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

KOS

Pont annyi okod lesz a bosszankodásra, mint a nevetésre. A hétvégi konstellációk rendkívül színesek. Szóval tudj róla, hogy választhatsz: bosszankodsz, vagy nevetsz. Okosan teszed, ha nem hagyod magad kibillenteni. Senki se rontsa el a hétvégédet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kedves Kos, ma lehetõsége nyílhat akár üzleti, akár szerelmi téren egy gyümölcsözõ kapcsolat kialakítására. Minden jel arra mutat, hogy újdonsült ismerõse bizony hosszú távon is jó befektetés lehet és megbízható társ, akivel végre együttes erõvel haladhatnak egy közös cél felé.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az, amitől fel tudnának robbanni a csillagjegyek

BIKA

Könnyen belefuthatsz egy szemellenzős nézetet valló emberbe. Ő nem meggyőzhető. Szóval inkább ne is próbálkozz! Felesleges energiát pazarolnál a bolygók szerint. Jobban jársz, ha most ráhagysz mindent. Később visszatérhetsz, ha van kedved…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A hideg nem ürügy arra, hogy a négy fal között ülj. Az égi folyamatok szerint szükséged van arra, hogy kiszellőztesd a fejedet. Öltözz fel melegen, és menj sétálni, kirándulni, korcsolyázni! Számtalan lehetőség közül válogathatsz. Válogass!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Fenn áll a veszélye annak, hogy ezen a hétvégén a szükségesnél többet költesz. Remek, ha leértékelve veszel valamit. Azonban fontosabb, hogy mérlegeld, valóban szükséged van-e rá. Ha sikerül fegyelmezettnek maradnod, nem rúgsz öngólt.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: