Érdemes most egy picit lelassítani, és a valódi igényeinkre fókuszálni a következő két napban. A hétvége horoszkópja következik minden csillagjegynek.

KOS

Elnehezülést mutatnak a bolygók január utolsó hétvégéjére. Nem fogod bánni, ha le kell lassulnod. Rád fér egy lustálkodós hétvége, amikor nem szaladsz sehova, nem sietsz időre. Engedd meg magadnak a lazítást, feltöltődést! Így fogod bírni a jövő hetet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

15 belső tulajdonság, amely megbetegíthet. Változtass!

BIKA

Ez a te hétvégéd lesz. A Bika Hold kihozza belőled a gurmandot és a hedonistát. Mindkettő kifinomult ízlésről és minőségre való törekvésről árulkodik. Te ebben utolérhetetlenül jó vagy. Szóval keress új recepteket, és próbáld ki pl. a farsangi fánkot, ami pont aktuális most!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Szükséged lenne egy kis üres járatra január utolsó hétvégéjén. Muszáj lenne rendezned a gondolataidat, terveidet. Ez nem megy akkor, amikor zaj van körülötted, és mindenki hozzád beszél. Alakítsd úgy, hogy legyen pár óra, amikor egyedül vagy!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Farsangi időszak van. Ha hívnak a barátaid, kollégáid bulizni, esetleg egy farsangi eseményre, mindenképpen menj! Az öltözeted miatt cseppet se aggódj! A hétvégi bolygóállások szerint elég, ha régi ruháidat, kalapjaidat előszeded, és azonnal vicces ötleteid lesznek. Ha pedig jó a kedved, akkor azonnal nagyon vonzóvá is válsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: