Két nagy bolygó is jegyet vált, ami segít átbillenni a holtponton, vasárnap pedig a Mars és a Plútó kerül szembe egymással, ami hatalmas feszültséget jelent. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

KOS

Hirtelen berobban a tavasz és a meleg ezen a májusi hétvégén. A bolygók is pont ezt jelzik. Szombaton Mars, a te bolygód az Oroszlánba lépve forróságot hoz. Vasárnap hajnalban a Plútóval szembekerülve puskaporos hangulatot ígér. Vigyázz!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az amit minden csillagjegy folyamatosan meg akar változtatni magán

BIKA

Ezen a hétvégén a Nap kilép a Bikából, amitől kissé lelombozódhatsz. Akkor is, ha nem vagy tisztában az asztrológiai eseményekkel. Nincs nagy baj. Időre van szükséged az átálláshoz. Akárcsak az időjárás változáshoz való alkalmazkodáshoz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Izgatott várakozás jellemez téged ezen a csodás májusi hétvégén. Jogos, hiszen a Nap vasárnap belép az Ikrekbe. Vagyis közeleg a születésnapod. Mit tervezel, mit szeretnél a születésnapodon? Találd ki, és avasd be az érintetteket!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

A pénz miatt aggódhatsz, pedig nem kéne. Egy ronda Mars-Plútó szembenállás úgy világítja meg az anyagi helyzetedet, mintha világvége lenne. Jó, ha előre tudsz róla, hogy ez csupán arról szól, hogy ne szórd a pénzt meggondolatlanul…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: