Nagyon kedvező bolygóállások teszik örömtelivé a hétvégét. Kell is, hogy egy kicsit töltekezzünk, és visszanyerjük az energiáinkat, vitalitásunkat.

Kos, Oroszlán, Nyilas hétvége horoszkóp

A hétvége horoszkópja szerint a Hold és Vénusz tüzes hatását átveszed, és ez közvetlenül a szerelmi életedre hat. Drámát, hangulatot és izgalmat szeretnél. Káprázatos szerelmi életre vágysz, amikor együtt megjelensz a partnereddel, azt szeretnéd, ha mások azt mondanák: milyen nagyszerűen néztek ki együtt. Ha szingli vagy, ez remek alkalom egy kiruccanásra, és bármilyen kapcsolati állapotod is legyen, ez a konstelláció tüzes hangulata minden eddiginél forróbbá teszi a szexet. Érezni fogod, hogy működik köztetek a kémia, akár már az első randevúdon!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szükséges lehet egy kis nyugalom és béke ahhoz, hogy otthonában végre pihenhessen, kikapcsolódhasson egy kicsit. Igyekezzenek mindent megtenni, hogy e kettõ mielõbb meglegyen, kapcsoljon ki mindent, ami zavaró lehet, s merüljenek el egy jó könyvben, vagy filmben!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp - Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni a mai napon....

Bika, Szűz, Bak hétvége horoszkóp

A Nap-Mars fényszöge nagy lökést ad az önbizalmadnak és a vitalitásodnak. Most bármiben elszántan haladhatsz előre, ne szalaszd el a lehetőségeket, sem üzleti, sem magánéleti szinten, mert sikeres eredményeid lehetnek. Közvetlen hozzáállásod vagy önérvényesítésed elnyeri a környezeted tetszését. Az ösztöneid most nagyon erősek, ha van partnered, kellemes és élvezetes szexben lehet részed.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: