Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Merkúr most az Ikrek jegyében jár, ez határtalan kíváncsiságot eredményez nálad. De most a világ „szélességét” keresed, és nem a „mélységét”, ezért a beszélgetéseidből hiányzik a koncentráció és a mély felfogás. A hangulatod igencsak vidám, örömmel és bizalommal kapcsolódsz másokhoz. Általában nem vagy szélsőséges a véleményedben, és mindig készen állsz arra, hogy gondolataidat, elképzeléseidet és elképzeléseidet rugalmasan megváltoztasd. Nagy társasági életre számíthatsz ezen a hétvégén.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A Nap és a Halak Mars szextilt alkot, ez a hétvége jó alkalom mindenre, ami fizikai állóképességet és kitartó erőfeszítést igényel. Rengeteg energiaforrásból meríthetsz, gyorsan és hatékonyan tudod elintézni a dolgokat. Használd fel ezt az időt arra, hogy valami olyasmit tegyél, amihez korábban nem volt bátorságod vagy kitartásod. Bármilyen kihívást jelentő fizikai tevékenység most élvezetes és kifizetődő lesz. Ez a tranzit növeli a szexuális vágyat és az állóképességet is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-07

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: