OROSZLÁN

Valószínűleg szombaton jobb passzban leszel, mint vasárnap. A hét utolsó napjával sincs baj. Csupán a bolygók szerint akkor leeresztesz. Jól teszed. Érdemes megállnod kicsit, és átgondolnod, hogy év végéig mit tervezel, mit szeretnél még…

SZŰZ

Nem lesz okod panaszra ezen a szép őszi hétvégén. Ugyanis bolygód, a Merkúr még a Szűzben jár, és szuper fényszöget alkot az Uránusszal, ami konkrét megoldást, ötletet, ihletet hoz neked. Ez megnyugtat, mert végre látsz kiutat a jelen helyzetből.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap az önmegvalósításé lehet, kedves Szûz, amikor is, minden bizonnyal, elegendõ ideje lesz majd arra, hogy érdemben kiélhesse kreativitását. Ennek köszönhetõen, nem csak, hogy sikeresebb lehet a szokásosnál, de valószínûleg, több mindennel is végezhet, amiben nagy segítségére lesznek kiváló ötletei!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, akikre gyökeres sorsfordulat vár 2020 második felében! Te köztük vagy?

MÉRLEG

Telihold után még nyalogathatod a sebeidet. A péntek kifacsart téged. De nem töltheted azzal az egész hétvégét, hogy a sérelmeidet sorolod. Rázd meg magadat, mint a kutya, ami most jött ki a vízből, és élvezd a hétvége minden óráját, percét!

SKORPIÓ

Hiába csapod be a környezetedet, önmagadat nem tudod. Ez a hétvége arra jó, hogy leülj, és valld be magadnak, ha valakinek igaza volt, és te ettől „megvilágosodtál”! Nem baj, ha nem te ötleted. Attól még használhatod…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: