Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Mars az Ikrek jegyébe lépett, és ez nagyon kedvező neked. Minden erősségedet, az eszedet, a karizmádat, feltölti, felerősíti, és merészebbnek, magabiztosabbnak és motiváltabbnak érzed magad. A Mars a libidó bolygója, így a szexuális vágyad is felerősödik. Ha szingli vagy, a Mars új szerelmet is hoz. Ha csak flörtöt keresel, még jobb! Érezd jól magad ezzel a tranzittal, és ne vegyél semmit túl komolyan, mert most minden a te szórakozásodról szól.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A Merkúr-Neptunusz szembenállás segít megtalálni az a belső lelki stabilitást, ami az elmúlt időszakban megborult benned. Hasonló gondolkodású társaságot keresel magadnak. Megfigyelő képességed és intuíciód a maximumon van. Ha baráti programokról, beszélgetésekről van szó, ezek arra késztethetnek arra, hogy kapcsolataidat elmélyítsd. Most képes vagy tökéletese megérteni másokat, mintha olvasnál a gondolataikban. Ez nagyon szép, felemelő pillanatokat hoz neked a hétvégén.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-04-17

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: