A legcsodásabb, legkedvezőbb fényszögek állnak össze július 1-jétől az égbolton. Végre bámulatosan harmonikus időszak köszönt a csillagjegyekre. A három szuperkedvező bolygóháromszög az érzelmekre, a szeretetéhségre és a családi összetartásra hat a legkedvezőbben. Szervezz minél több vízparti programot, vagy egyszerűen csak ülj le vízparton és nézd a vizet. A víz az érzelmek szimbóluma, most különösen jótékonyan hat a lelkedre. Minél nagyobb a vízfelület, annál erőteljesebben töltődhetsz fel érzelmileg és lelkileg. A nyár legcsodásabb napjaira július 1-5., július 18-22. és augusztus 1-12. között számíthatsz a horoszkóp szerint.

KOS

Mindhárom bolygóháromszög ingatlan-, illetve családi ügyekben hoz áldást számodra. Mivel a víz az ősbizalom és a hit szimbóluma, jól teszed, ha hagyod magad sodorni. Vagyis nem kell erővel irányítani az eseményeket. Kicsit engedd, hadd történjenek maguktól a dolgok. Meg fogsz lepődni, milyen jól alakulnak, és milyen jóra fordulnak a lehetetlennek tűnő helyzetek is. Persze be kell kalkulálnod, a víz hullámzik, de a bolygóháromszög az asztrológiában a legszuperebb alakzat, garantált a happy end.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap energiával teli ébredhet, így nagy tettek végrehajtására lehet képes, amennyiben nem veszik el a részletekben, s csakis a nagy egészre koncentrál. Használja rendkívüli tervezõ és szervezõ képességét, kedves Kos, s alakítson mindent úgy hogy az a leghatékonyabban mûködjön. Ha mindent jól csinált, este eljöhet az ideje a pezsgõbontásnak!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-09-22

BIKA

A vizes bolygóháromszögek nálad a következő életterületeket érintik: utazás, tanulás, vizsgázás – párkapcsolat, szerelem – barátok, szövetségesek, protektorok. Tehát egyértelmű a kép, utazz el a szerelmeddel a barátaidhoz, vagy tanulj a pároddal, és segítséget kapsz egy befolyásos, jóindulatú protektortól. Természetesen ez a háromszög több variációt is kínál és biztos lehetsz benne, mindegyiken áldás lesz. A siker kulcsa, hogy felébreszd magadban a bizakodást és az elvehetetlen derűlátást.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

A zsebedre, a pénztárcádra, a munkádra és a hivatásodra is kihatnak a bolygóháromszögek. A szuper hír szerint a hatás abszolút előnyös. Úgy tűnik, karriered csúcsára juthatsz, ami végre megfelelő jövedelemmel jár. Érdekes módon a vizes jegyekben járó bolygók most nem az észre vagy a szorgalomra alapozott eredményeket hoznak, inkább az érzelmi intelligencia prioritásából adódnak. Vagyis beigazolódik, érdemes mindenkivel jóban lenni. Szerencsére neked nem esik nehezedre közvetlenül viselkedni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Rendkívül sok tennivalóval kelhet szembe nézni ma, kedves Ikrek, ám környezete elámulhat, hogy ettõl ön, szinte megtáltosodik, semmint hogy megrogyna a terhek alatt, legalábbis látszólag. Ne hajtsa azért túl magát, bármennyire is bírja az iramot, csakis, ha sikerül kialkudnia mindezért egy jó árat is, mert ugyanannyiért, mint általában, kár többet beletenni a dologba...

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nagy nyertese vagy mindhárom bolygóháromszögnek. Ugyanis a háromszög egyik csúcsán felváltva a Vénusz, a Merkúr és a Nap égi áldást hoz szó szerint és átvitt értelemben is. A három bolygó egymásnak adja a stafétát, és egyre erősödő pozitív hatással van a közérzetedre, az egészségedre, az életkedvedre, a vállalkozószellemedre és a jövővel kapcsolatos terveidre. Szóval bátran engedd el a fantáziádat, álmodozz, tervezgess, és persze tegyél lépéseket a kivitelezés útján is. Nem kell kapkodnod, de ne halogasd sokáig.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: