Oroszlán

Ott talán magára a szerelem, ahol a legkevésbé sem számít rá: a munkahelyén. Gondolja át, hogy érdemes-e kockáztatni a jó munkatársi viszonyt, egy ki tudja, meddig tartó románcért. Ha nem vigyáz, nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet, a pletykák központjába kerülhet, és ha rosszul sül el a dolog, lehet, hogy új munkahely után kell néznie. Ha azonban vállalja a kockázatot, hosszú idő után újra élete részévé válhat a szenvedély.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Akármi is történjék, szentelje ezt a napot a legégetõbb feladatainak, s ne hagyja, hogy bárki is megzavarja, vagy elcsábítsa ettõl, kedves Oroszlán. Legyen következetes és kitartó, lásson messzebb, mint mások, s valósítsa meg a lehetetlent, hiszen ön valósággal erre, vagyis az igazán nagy tettekre született. Kaparja ki a gesztenyét!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

A jövő év varázslatos lesz a kos számára, már ami a szerelmet és a romantikát illeti. Azt hitte, már élt meg mély érzelmeket, és volt már valaha igazán szerelmes, de egy új kapcsolatnak köszönhetően rájön, hogy minden amit eddig érzett, meg sem közelítette azt, ami 2022-ben várja. Végre egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatban lesz része, és megélheti, milyen, amikor feltétel nélkül szeretik, és amikor valaki a tenyerén hordozza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Egy csomó kérdés zakatolhat mostanság a fejében, kedves Kos. Bizonyára mérlegre tette emberi kapcsolatait és lehet, hogy egy kicsit elbizonytalanodott azok mélységében, õszinteségében. Érdemes hát valóban átgondolnia, hogy egy új környezetben, ismeretlen helyeken esélyt ad új kapcsolatok, barátságok, szerelem kialakulásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-13

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: