8. Rák

Ő az olyan nő számára ideális pár aki szereti a stabilitást, a kényelmet és hosszú kapcsolatra vágyik. A RÁK férfi inkább jószívű, jólelkű, de nem igazán intellektuális. Lehet, hogy egy ilyen férfiről álmodsz? Tapasztald ki előbb, ha ilyen férfi a partnered, mert sok figyelemre, szeretetre és odaadásra van szüksége amit nem igazán akar megosztani senkivel.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

7. Kos

A KOS férfi hűséges, nagylelkű, és tőled mint nőtől azt várja el, hogy teljes szívedből szeresd, viszonzásul ő pedig a tenyerén fog hordozni. Bármit kér ne siess, hogy teljesítsd mert, ha nem dolgozik meg érte, akkor elég hamar feladja. A KOS férfi arról híres, hogy hamar elmúlik az érdeklődése valami iránt és megunja a könnyű dolgokat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekkel a csillagjegyekkel gyorsan túlteszed magad a szakításon

6. Vízöntő

Egy kissé önfejű, de kreatív, tele van energiával, de szétszórt és gyerekes is egyben. A szabadságot kedveli, ezért nem szereti, ha a feleség kérdőre vonja, hová megy mikor jön. A szerelmes VÍZÖNTŐ férfi a szerelmet egy játékként éli meg, amelyet korrekt módon kell játszani, világos szabályok szerint. A szerelemben mindent előre kiszámít, amennyire lehet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Bika

Ő egy igazán komplex férfi, szenvedélyes és házias, lusta és aktív, ellentmondásos és sokoldalú a szerelemben. Az ő célja az, hogy legyen egy meleg otthona, egy szé felesége aki szereti és néha megengedi neki, hogy lusta legyen és nyugodt életet éljen.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: