A csillagjegyek más és más okból ragaszkodnak a párjukhoz. Néhányak viszonylag könnyedén szakítanak, mások a végletekig kitartanak. Vajon miért nem tudnak kilépni a párkapcsolatból, amikor minden kötél szakad? A horoszkópból megtudhatod a tanulságos részleteket. A boldog párkapcsolat rengeteg időt, energiát, odaadást igényel mindkettőtök részéről, így amikor az a bizonyos kezdeti tűz kialudni látszik, még egyáltalán nem biztos, hogy fogod magad és továbbállsz. Amikor parányi szikrát, érzelmet is látsz még a párkapcsolatodban, gondolhatod, hogy előbb-utóbb a szerelem is új erőre kap, együtt emelkedtek fel a mélypontjáról, érdemes még mindig újabb esélyt adni magadnak és a párodnak. A csillagjegyek nagyon különbözőek, más és más okokból maradnak benne a már nem működő párkapcsolatban. Vajon milyen meggyőződésből teszik? A csillagok meglepő választ adnak…

Kos: győztesként akarod elhagyni a pályát

Kos jegyűként téged a versenyszellem éltet, ami természetesen a párkapcsolatból sem hiányozhat. Vereségről nálad szó sem lehet, így egészen addig halogatod a párkapcsolat lezárást, amíg  te mondhatod ki, hogy vége. Valójában ez is egyfajta győzelemnek nevezhető, nem igaz?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika: irány a könnyebb út

Bika jegyűként a megszokásaid rabja vagy, a szakítás pedig egyáltalánnem illik bele ebbe a képbe, hiszen az csak jól felkavarná az állóvizet. Amikor jól érzed magad egy kapcsolatban, függetlenül, hogy annak valójában semmi jövője, mégsem szívesen változtatsz mindennapjaidon, ezért sem hagyod ott a párodat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: menni vagy maradni?

Ikrek csillagjegyként kettős jegynek számítasz, ami a döntéseidben is látszik: nem tudod, mit csinálj, bizonytalan vagy, habozol. Ez különösen igaz az olyan horderejű döntéseknél, mint a párkapcsolat lezárása. Menni vagy maradni, a fejedben cikáznak a gondolatok, vajon mit is csinálj, amivel nem érsz el mást, mint kitolod a szakítás időpontját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: