Rák 

A Rák teljes mértékben háttérbe szorítja önmagát. Mindent megtesz annak érdekében, hogy társát boldoggá, elégedetté tegye, hogy mindenben megfeleljen neki. Ebben az odaadásban még annyi időre sem áll meg, hogy megkérdezze önmagától: rendben van egy így? Vagy hogy elgondolkozzon azon, őt vajon mi tenné boldoggá? 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán 

Az Oroszlán hatalmas színész, és sajnos ennek a képességének segítségével próbálja lenyűgözni partnerét, meghódítani őt. Akár úgy is mondhatnánk, hogy az Oroszlán szerepet játszik, öltözködésben, stílusban, sőt még beszéd stílusban is. Ez egészen addig tart, amíg lecsillapodnak, vagy elmélyülnek érzései, akkor majd megmutatja igazi Önmagát. 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az igazság pillanata! Kiderül mennyire vagy képmutató és hazug...

Szűz

A Szűzre igaz a kijelentés, miszerint se nem lát se nem hall. Amikor a Szűz szerelmes lesz, semmi más nem számít. Átadja magát a szerelemnek, és mindent megtesz annak érdekében, hogy működjön, akkor is ha nincs jövője. Teljes mértékben ignorálja a barátait, a családját, akik figyelmeztetni próbálják őt. Inkább elkerüli őket, mint hogy elgondolkozzon szavaik igazságtartalmán. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Nem a sikereket a legnehezebb elérni az életben, kedves Szûz, hanem azt, hogy legyen is õket kivel megosztani, s ön most abba a szerencsés helyzetbe kerülhet, hogy mindez egyszerre lesz jelen az életében! Tegye félre kritikus szemléletét, s egyszerûen csak élvezze, hogy minden tökéletes!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: