Szűz

A te legnagyobb függőséged a maximalizmus. Nincs nálad maximalistább ember, ami azért nagy szó. Sajnos jó esély van arra is, hogy egyenesen a rabjává válsz annak, hogy körülötted mindig minden a legnagyobb rendben legyen, és ha bárhol is hibát vélsz felfedezni, a végkimerülésig dolgozol rajta.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Makulátlan tisztaságra, lexikonszerű rendszerezésre, és állandó túlbiztosításra van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magadat.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-09-19

Ellenkező esetben teljesen elveszíted a fejedet, és képes vagy akár alvás nélkül lehúzni a napot csak azért, hogy utolérd magadat.

Skorpió

A te legnagyobb függőséged a szenvedélyesség. Skorpióként a végletek embere vagy, és nagyon szenvedélyesen élsz meg mindent, legyen az jó, vagy éppen rossz dolog. Féltékeny vagy a szerelmedre, a volt szerelmedre és a leendőbeli szerelmedre is.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindenkiben vetélytársat látsz, és állandóan keresed a hátsó szándékot, mindig azt próbálod kitalálni, mit, miért tesznek az emberek, és mi lesz a következő lépésük. Képtelen vagy valamit nyugodt hangnemben intézni, mert állandóan elragadnak az érzéseid – és nem mindig jó irányba.

Nyilas

A te legnagyobb függőséged a változatosság iránti igényed. Állandó az igényed arra, hogy valami változzon körülötted, ki nem állhatod, ha mindig minden ugyanúgy történik.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Annak ellenére, hogy ma nagyon sok idõt és energiát szentelhet valaminek, mégsem biztos, hogy siker koronázza majd a dolgot, ami átmenetileg, meglehetõsen lehangolhatja, de mégis, fela fejjel, kedves Nyilas! Ne feledje, a rossz tapasztalat is tapasztalat, s nem elvesztegetett idõ a sok zsákutca sem, ugyanis közelebb visz a megoldáshoz, ha az ember tudja, hogy biztosan nem mûködik. Leygen kitartó, s akkor végül úgyis célba ér!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sokszor nem tudod, mi a problémád, hiszen minden rendben van az életedben, de mégis úgy érzed, valami hiányzik.

Gyakran hónapok telnek el, mire rájössz, hogy nem kaptál elég impulzust, túlságosan állóvíz lett az (egyébként sokszor irigylésre méltó) életed, és muszáj változtatnod. Gyakran képes vagy nagyot kockáztatni a cél érdekében, és még az sem zavar, ha elbuksz, mert legalább ismét pezseg az életed.

Oroszlán

A te legnagyobb függőséged a hiúság. Szörnyen büszke vagy, és annak érdekében, hogy ez a külső páncél ne sérüljön, hatalmas áldozatokat tudsz hozni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Igaz, elmondhatod magadról, hogy te megőrizted a büszkeségedet, egyenesen állhatsz mások elé – csak sokszor a legkevésbé sem vagy ettől boldog. Inkább összeszorított fogakkal tűrsz minden testi-lelki terhet, de neked ne mondja senki, hogy nem vagy erős.

Szomjazod a sikert és a vele járó elismerést, ezek azok, amik igazán boldoggá tesznek, nem pedig az, amit ténylegesen elértél.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: