Egy szakítás minden esetben fájdalmas dolog, és nem csoda, ha az ember szeretné tudni, meddig kell még a lelki sebektől szenvednie, és mikor kezdi el végre kicsit önfeledten érezni magát. Ugyan a fájdalom kezelésére mindenkinek van módszere – van, aki a barátaival csap görbe estét, más kisírja magát egy romantikus filmen – megúszni a dolgot teljesen nem lehet. Hogy a szakításon mennyi idő alatt teszed túl magad, persze sok mindentől függ, a saját adottságaidtól kezdve az élethelyzeteden át a kapcsolatotok természetéig, de horoszkópod is árulkodhat róla, mennyi ideig rágódsz a lelki seben.

Kos

A Kosokra jellemző, hogy gyorsan továbblépnek, nem szeretnek a múlt sebein rágódni, és energiavesztegetésnek tartanak mindent, ami egy lezárt ügy feletti siránkozáshoz hasonlít. A szakításokon így gyorsan túllépnek, de előfordul, hogy egyáltalán nem, vagy túl kevés időt adnak maguknak a lelki sérülés feldolgozására, és az elfojtott vagy meg nem élt fájdalom később nagyobb erővel térhet vissza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-06

Bak

A Bakok tisztelik a hagyományos értékeket, és többnyire rosszul viselik a változást, éppen ezért a szakítást is rosszul viselik. Ugyanakkor az is igaz, hogy gyakran nem is a másik fél, hanem a tudat hiányzik nekik, hogy van kihez tartozniuk. Noha jobban érzik magukat egy kapcsolatban, elég erősek ahhoz, hogy egyedül is megállják a helyüket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A Mérlegek számára fontos az érzelmi kötődés, ugyanakkor, ha egy kapcsolat már nem jelent számukra izgalmat, könnyedén továbblépnek. Ha ők szakítanak, nagyon is hűvösek, távolságtartóak tudnak lenni, és egyszer és mindenkorra lezárják a viszonyt – igaz, erre a lépésre nem veszik rá könnyen magukat. Ha viszont velük szakítanak, azt nagyon rosszul viselik, és akár még évek múlva is fájdalmas pont lehet számukra az elhagyás.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzek, amilyen gyengédnek és törékenynek látszanak, olyan erősek tudnak maradni, ha szakításról van szó. Ugyan az elválás őket is megviseli, de ilyenkor is képesek ugyanolyan jól szervezni a dolgaikat, tudják, mikor mire van idejük és mit kell tenniük, ezért a környezetük többnyire nem is veszi észre, hogy valami bántja őket. Az érzelmek elfojtása azonban nem mindig jó megoldás.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: