Vízöntő

A Vízöntőket nehéz egy helyhez láncolni, szabad szellemek, akik többnyire a szakításokon is könnyedén lépnek túl, kivéve, ha valaki olyannal fut zátonyra a kapcsolatuk, akivel úgy érzik, meg tudják osztani a gondolataikat, és érdemes beszélgetőpartnerre találtak. Nem ritka, hogy a Vízöntők életében több futó, vagy akár hosszabb távú, de különösebb érzelmi sebet nem okozó kapcsolat is van, és csak egy vagy két olyan szakításon esnek túl, ami komolyabban megérinti őket – ez viszont életük végéig fáj.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlánok kifejezetten érzelmesek, ugyanakkor büszkék is, tehát egy szakítás nagyon megviselheti őket, de az érzelmeiket többnyire elrejtik, nem mutatják. Emiatt a felépülés az ő esetükben sokkal tovább tarthat. Van, amikor jót tesz nekik, és megkönnyíti a továbblépést, ha valakivel őszintén beszélhetnek az érzéseikről.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Oroszlán, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát!

Rák

A Rákok számára a családi és kapcsolati értékek nagyon fontosak, ezért nehezen teszik túl magukat a szakításokon, még akkor is, ha azt ők maguk kezdeményezték. A Rákok arra is hajlamosak, hogy visszafelé haladjanak, azaz képesek visszatáncolni egy már lezárt, és egyértelműen rosszul működő kapcsolatba, ezért nagyon vigyázniuk kell, hogy az érzelmi biztonság illúziójáért ne adják fel az elveiket.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Igyekezzen ma úgy szervezni a napját, kedves Rák, hogy csak annyi feladatot vállaljon magára, amennyivel még biztosan és kényelmesen elbír. Nem muszáj mindig csak hajtani, kell néha egy kis pihenés is. A szorgalom és az idõ akkor is meg fogja hozni a gyümölcsét, ha nem dolgozza magát állandóan hullafáradtra.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek kettős személyisége a szakítás után is jellemző marad: alapvetően gyorsan visszatérnek a kapcsolat előtti életükhöz, bármikor beleilleszkednek a szingli szerepébe, ugyanakkor váratlanul vissza is zuhanhatnak, és intenzíven élhetik meg a másik hiányát, majd a hullámvölgyből ugyanilyen gyorsan ki is kerülne. Segít nekik a fájdalom és az érzelmi mélypontok elkerülésében, ha elfoglalják magukat valamivel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Ikrek, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: