Ikrek, Mérleg, Vízöntő hétvége horoszkóp

A Mérleg Telihold gyógyulást és kiegyensúlyozottságot hoz a kapcsolatodba. Most egy pillanatra sem szeretnél eltávolodni a másiktól, szinte szavak nélkül is megértitek egymást. A szokásosnál is békésebb és diplomatikusabb vagy, öröm a közeledben lenni. A Mérleg egy kardinális levegő-elemű jegy, célja a harmónia megteremtése. Ez a konstelláció egy szeretetteljes hétvégét hoz neked.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák, Skorpió, Halak hétvége horoszkóp

A szerencse bolygói a Halak jegyében harmóniát hoznak a kapcsolataidba. Valószínűleg barátságos és nyitott leszel, még akkor is, ha egyébként félénk vagy. Kapcsolatban vagy érzéseiddel, és intuitív módon kimondod a megfelelő szavakat a megfelelő időben. Kiváló alkalom ez a társasági életre, barátkozásra és randevúzásra. Ez egy jó alkalom arra is, hogy megbeszéld a szeretett emberrel a kapcsolat közelmúltbeli problémáit. Kényes kérdéseket hozhatsz fel anélkül, hogy zavarba ejtő vagy védekező reakciókat váltana ki. Ez egy remek alkalom a felgyülemlett feszültség feloldására, mert könnyebben ellazulhatsz és haladhatsz az áramlással.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp - A Szűz nem látja, milyen ember valójában a párja, és ezt később még nagyon megbánhatja

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: