Szűz

Nagyon nehezen tud megbocsátani, állandóan kritizál, és bírál másokat. Kemény szavakat vág azoknak a fejéhez, akik nem szimpatikusak számára.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ha eddig leterheltnek érezte magát, kedves Szûz, úgy ez most meg fog változni. Végre a végére érhet egy nagyobb projektnek, ami nagyon elfárasztotta, de most fellélegezhet. Ez motiválja majd a következõ feladatok és tervek felé. A következõ idõszakban sok minden fog változni az életében, tehát készüljön fel, hogy nem fog unatkozni egy pillanatig sem.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Egy idő után azt veszi észre, hogy nincsenek barátai, és a rokonai is elfordulnak tőle. Nem képes arra, hogy hosszútávú kapcsolatot kialakítson, mire észbe kap már elrohant mellette az élet.

Keddi Horoszkóp 2021-05-18

Skorpió

Az az érzése, mintha mindig valaki figyelné ezért kissé paranoiás, és erős megfelelési kényszere van. Nem szereti, ha valaki ellentmond neki, és azokkal sincs jó barátságban, akik nem azon az állásponton vannak, mint ő.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindent megtesz azért, hogy elérje a célját, nagyon bosszúálló, és ha kell, ki is használja az embereket. Nem képes szépnek látni a világot, mindig valamivel elégedetlen.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: