Most nem csak amolyan napi-heti tippekről lesz szó, amelyet akár minden horoszkópban megtalálnál, hanem olyan élet-tanácsokat hoztunk nektek, amelyek segítségével a lehető legjobbat hozhatod ki az életedből.

Persze jogos a kérdés, hogy ezt mégis mi alapján kellene megszívleld, hiszen bárki bármit kitalálhat. Nos, már csak azért is adj ezeknek a tanácsoknak egy esélyt, mert teljesen a te csillagjegyeden alapszik, annak előnyeit, hátrányait, rezgéseit veszi figyelembe és felhívja a figyelmet arra, amin javítanod kell. Nem általánosságban beszél, hanem minden csillagjegy szülötteinek s lehető legszemélyre-szabottan próbál útmutatást kínálni.

Pénteki Horoszkóp 2021-05-28

Kos – Gondolkodj, mielőtt cselekszel

A legfontosabb tanács számodra az lenne, hogy válj minél tudatosabbá a döntéseiddel és azok következményeivel kapcsolatban. Tudjuk, hogy magabiztosságod és akaratosságot azonnal cselekvésre késztet, de ha nem gondolod végig a dolgokat, lehet, hogy nem lesz jó vége. A hirtelen felindulásaid miatt akár ellenségekre is szert tehetsz, hiszen meggondolatlan kijelentéseidet nem mindenki szívleli el.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyugodj meg és fogadd el, hogy nem lehetsz mindig mindenben a legjobb. A emberek úgyis fognak szeretni, ha elrontasz dolgokat. Az élet nem egy versenypálya – nem kell mindent feláldoznod a cél érdekében.

Bika – Mozdulj ki a komforzónádból

Bikaként a szokásaid rabja vagy, mivel azt szereted csinálni, amit már tudsz, és azt tudod csinálni, amit már megszerettél. Annak ellenére, hogy ez a fajta biztonsági játék nem szokott különösebb galibákat okozni az életedben, meggátol a fejlődésben. Változtass kicsit és moccanj ki, tegyél ijesztő dolgokat, mert csak így formálhatod a személyiséged.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem kell mindenben maximumot nyújts. Nem kell minden vitát megnyerj, hagyd, hogy néha a másik fél is győzzön a viták során, légy nagyvonalú. Próbálj másként beszélni az emberekkel, és meglátod többre fognak értékelni.

Hétvégi horoszkóp (február 01-02.) - Szép napok következnek az életében...

Ikrek – Hozd létre a saját helyed

Az Ikrek számára a legfontosabb tanács az lenne, hogy találjanak egy olyan biztonságos helyet, ahova bármikor elmenekülhetnek a napok gyorsasága elől. Olyan helyre van szükségük, ahol csendben elmélkedhetnek önmagukról és a kapcsolataikról. Az Ikreknek több időre van szükségük feldolgozni a világ dolgait, ezért erre lehetőséget kell teremteniük.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sosem fogjátok tudni feldolgozni a fájdalmat, ha azt szarkasztikus viccekbe csomagolva leplezitek. Emberek vagytok, a fájdalmat is meg kell éljétek, ezért hagyjátok, hogy olykor magukkal ragadjanak az érzelmeitek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: