Mérleg – Ne színlelj

A Mérlegek legnagyobb hibája az, hogy a felszínes dolgokat helyezik előtérben és folyton azon aggódnak, mit mondanak a többiek… Az, hogy mindig mindenkinek próbálsz megfelelni, nem fog előrébb vinni. Így sose fogsz mély kapcsolatokat kialakítani és önmagadnak is hamis tükröt tartasz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne feledd, hogy nincs mindenki tisztában azzal, hogy ilyen a természeted. Éppen ezért sokan megalkuvónak tarthatnak. Próbálj egy kicsit felhagyni azzal, hogy nem mondod ki azt, amit érzel. Kommunikálj nyíltabban.

Ki a legjobb vagy legrosszabb feleség apokalipszis idején a csillagjegyek alapján! Te hova tartozol?

Skorpió – Engedd el a haragot

A Skorpiókról azt tartja a közvélemény, hogy ők a legmanipulatívabb emberek. Amikor ez a haraggal való hajlamukkal társul, sosem születik belőle jó dolog. A bosszú sosem jó tanácsadó, ezért ne hagyd, hogy a múlt befolyásolja a jelened, bocsáss meg és lépj tovább.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Meg kell tanulnod elengedni a dolgokat, nem kell magadban hordozd a múlt sérelmeit illetve fájdalmait, mert akkor elkerülhetetlenül is a bosszú és a harag keserű íze marad a szádban. Megbocsájtás – ez a legfőbb dolog, amit gyakorolnod kell!

Nyilas – Mutasd ki az embereknek a törődésed

Az egyik legönállóbb csillagjegy lévén a Nyilasok szokva vannak, hogy saját szférával és idővel rendelkeznek. Az vitathatatlan, hogy ez csak jót tesz személyiségük fejlődésében, ám eltaszítja mellőlük mindazokat, akik gondoskodnának róluk. Az érzelmekkel sem szeretnek különösen foglalkozni, ami sokszor azt a hatást kelti másokban, mintha érzéketlenek és keményszívűek lennének. Ne félj kimutatni az érzéseidet!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A nyugalmat unalmasnak találják, és még a káoszt is képesek bevállalni azért, hogy felkavarják az álló vizet – ám ez nem mindig végződik jól. Amikor unatkozol, inkább a körülötted lévő gondoskodó emberekkel foglalkozz, mert hanem fokozatosan el fognak távolodni tőled és a végén egyedül maradsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: