Nyilas

A Nyilasok olyan típusú emberek, akik egyedül is nagyon jól érzik magukat. Ha van kapcsolatuk, akkor persze az is fontos szerepet tölt be az életükben, de hatalmas szabadságvágyuk miatt nehezen kötelezik el magukat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők szeretik épp azt csinálni, amihez kedvük támad, akkor, amikor csak szeretnék, és ez a függetlenség az empátiájukra is hatással van.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-08 - Ma egy igen kellemes meglepetésben lehet része szerelmi téren...

Persze megértőek, meghallgatnak másokat, és valamilyen szinten próbálják beleképzelni magukat a másik cipőjébe, de egyszerűen ez nem erősségük.

Hiszen annyira egyedi személyiségekről beszélünk, akik egészen máshogy gondolkodnak, mint az átlag, hogy nem igazán tudnak empatikusak lenni. Ők mindent saját szemszögből néznek, és nem félnek elmondani, ha nem értenek egyet a másikkal.

 

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttjei szeretik azt gondolni magukról, hogy empatikus lelkek, de az igazság az, hogy valószínűleg nem éppen ez az első jelző, amivel mások illetnék őket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Ikrek, s ez meglehetõsen nagy kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel két személyiség rejtőzik bennük, az emberek sokszor azt érzik, hogy nem túl őszinték, hiszen a véleményük is gyakran változik, akárcsak a hangulatuk, amitől egy kicsit kiszámíthatatlanná válnak.

Arról nem is beszélve, hogy ők egyszerűen nem tudják nem megtartani maguknak a kritikát.

Ha valakivel beszélgetnek, tanács helyett először elmondják a véleményüket, mert úgy érzik, muszáj a beszélgetőpartnerüknek tudni, hogy mit gondolnak a valóságban. A gond csak az, hogy emiatt egyáltalán nem tűnnek empatikusnak és együttérzőnek.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: