Vannak emberek, akik szavak nélkül is azonnal tudják, mit érez a másik, és könnyedén bele tudják képzelni magukat a helyzetükbe. De olyanok is akadnak, akiknek nem erősségük az empátia, és az érzelmeiket sem igazán tudják kimutatni, vagy helyén kezelni. Most megmutatjuk, melyik az a 4 csillagjegy, aki nem túlságosan empatikus alkat – és azt is, ez miben nyilvánul meg náluk!

Vízöntő

Érzelmi intelligencia terén a Vízöntők nem állnak a csúcson; de nem azért, mert nincsenek érzéseik, hanem sokkal inkább azért, mert rendkívül ijesztő számukra minden, ami sebezhetővé teheti őket. Ezért ritkán hagyják az érzelmeiket kitörni, és bár szívesen meghallgatnak másokat, és szeretnek tanácsokat is adni, nem szeretik a másik helyzetébe képzelni magukat.

Sokkal inkább a logikus gondolkodásmódot részesítik előnyben, mindent átgondolnak ez alapján, és úgy hoznak döntéseket, ahelyett, hogy hirtelen felindulásból, az érzéseik alapján cselekednének.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Emiatt viszont sokszor kifejezetten távolságtartónak és ridegnek tűnhetnek a barátok, közeli ismerősök szemében.

Bak

Mivel a Bak jegyű embereknek nagyon fontos, hogy mindent megcsináljanak időben, elvégezzék a tennivalókat és a karrierjükkel is rengeteget foglalkoznak, így alig marad némi szabadidejük az élet érzelmi részére. Fontossági listájukon előbb áll a munka, és csak utána a szórakozás.

Ez részben tudatos döntés is, hiszen hajlamosak falat húzni a szívük köré, általában egy nagy csalódás után, és ezt nem engedik lerombolni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezért nem is élik magukat bele egy új kapcsolatba, és ritkán beszélnek arról, mi jár a fejükben igazán – maximum a nagyon közeli barátaiknak, de ott is megválogatják, ki előtt nyílnak meg. Nehezen tudnak együttérezni azokkal az emberekkel, akik nem vigyáznak a szívükre, és folyamatosan csalódnak valakiben, mert ők úgy tartják, hogy a hibákból tanulni kell, és nem sorozatosan elkövetni őket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: