Nyilas

A Nyilasok olyan típusú emberek, akik egyedül is nagyon jól érzik magukat. Ha van kapcsolatuk, akkor persze az is fontos szerepet tölt be az életükben, de hatalmas szabadságvágyuk miatt nehezen kötelezik el magukat. Ők szeretik épp azt csinálni, amihez kedvük támad, akkor, amikor csak szeretnék, és ez a függetlenség az empátiájukra is hatással van.

Persze megértőek, meghallgatnak másokat, és valamilyen szinten próbálják beleképzelni magukat a másik cipőjébe, de egyszerűen ez nem erősségük.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hiszen annyira egyedi személyiségekről beszélünk, akik egészen máshogy gondolkodnak, mint az átlag, hogy nem igazán tudnak empatikusak lenni. Ők mindent saját szemszögből néznek, és nem félnek elmondani, ha nem értenek egyet a másikkal.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttjei szeretik azt gondolni magukról, hogy empatikus lelkek, de az igazság az, hogy valószínűleg nem éppen ez az első jelző, amivel mások illetnék őket.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Nagy eséllyel ismerhet meg ma új embereket, talán egy utazás, kirándulás, esetleg szakmai találkozó alkalmával. Ne csak az aktuális céljára, vagy éppen a munkára koncentráljon hát, hanem arra is, hogy jól érezze magát kicsit, hiszen ráférhet már önre a kikapcsolódás! kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mivel két személyiség rejtőzik bennük, az emberek sokszor azt érzik, hogy nem túl őszinték, hiszen a véleményük is gyakran változik, akárcsak a hangulatuk, amitől egy kicsit kiszámíthatatlanná válnak.

Arról nem is beszélve, hogy ők egyszerűen nem tudják nem megtartani maguknak a kritikát.

Ha valakivel beszélgetnek, tanács helyett először elmondják a véleményüket, mert úgy érzik, muszáj a beszélgetőpartnerüknek tudni, hogy mit gondolnak a valóságban. A gond csak az, hogy emiatt egyáltalán nem tűnnek empatikusnak és együttérzőnek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: