Még ha te vagy az őszinteség mintaképe, akkor is biztosan van legalább egy olyan titkod, amit nem árultál még el senkinek. A horoszkópod alapján ki lehet következtetni, vajon mi lehet ez. Most eláruljuk, az egyes csillagjegyek mit titkolnak még a közeli barátaik elől is!

Kos

Sosem árultad még el senkinek, de mindig attól féltél, hogy egyszer majd az összes fontos ember elhagy téged. Rettegsz az egyedülléttől, és ezt nem feltétlenül kapcsolati szempontból értjük. Szingliként megijeszt a gondolat, hogy a barátaid eltávolodnak tőled, és akkor alig lesz, akihez szólni tudnál. Ha új párkapcsolatod lesz, attól tartasz, hogy az új barátaid nem fogadnak el, a régiek pedig nem maradnak meg. A szerelmi magány gondolata általában kevésbé okoz félelmet benned – itt úgy érzed, te irányítasz és rajtad áll vagy bukik az egész.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai nap nem igazán kedvez az érdemi tevékenységeknek, vagy a komolyabb döntések meghozatalának, így, ha teheti, kedves Kos, inkább ma ne foglalatoskodjon ilyesmivel. Szentelje a napot az apróbb munkálatok elvégzésének, vagy éppen, bizonyos lemaradások pótlásának, ugyanis e területeken viszont jelentõs haladást érhet el!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp, 2023. december 22-24.: A Skorpióra sorsszerű találkozás vár, a Halak szentestéje meglepően alakul

Bika

Mindegy, mikor ért véget a régi párkapcsolatod, de titkon még mindig sokszor eszedbe jut az exed. Ő volt az a személy, akit nagyon szerettél, és bár már egy ideje nem beszéltek, még megesik, hogy valamiről eszedbe jut. Lehet, hogy kellemes emlékek miatt, lehet, hogy azért, mert még mindig haragszol rá, de időnként megfordul a fejedben.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Általánosságban véve egy érdeklődő és kedves személy vagy, de előfordul olykor, hogy a szívélyességet csak megjátszod. Amikor a szerelmed vagy egy barátod magáról mesél, te meghallgatod, de az igazat megvallva, nem mindig érdekelnek a dolgai. A félelmed pont ebből adódik: nem szeretnél lebukni és őt megbántani.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Meglehet, hogy ma egy kisebb versengésre kerül sor a közvetlen környezetében, melybõl nehéz lenne önmagát kivonni, s talán nem is lenne érdemes, ugyanis, kedves Ikrek, most nagy esélye van a gyõzelemre. Talán nem is tudja mennyire! Mutassa meg, mit tud, s, ha esetleg mégis más bizonyulna ezúttal jobbnak, akkor is legyen sportszerû, hisz néha egy-egy vereségbõl többet tanulhat az ember, mint egy gyõzelembõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Mindig is szerettél vásárolgatni, nézelődni, de az okos shopping és a spórolás soha nem volt az erősséged. Ezért viszont nem egy anyagi hullámvölgyben találtad már magad, és bár nem ismered be, de többet költesz, mint amennyit be mernél vallani. Sokszor még a párodnak sem árulod el, mennyibe került az a nagy szatyor holmi, amivel hazaértél.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: