Mérleg

Alapvetően kedves jegy vagy, de a harmónia-mániád az ismerőseid, szeretteid idegeire megy. Az életedben mindennek tökéletesen kell üzemelnie, különben olyan letargia lesz úrrá rajtad, hogy egyenesen elviselhetetlenné válsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Persze rendszeresek az ilyen hullámvölgyek az életedben, mert ahhoz határozatlan vagy, hogy bármi komolyabbat tegyél a saját érdekedben. A problémákon rendszeresen keseregsz, de folyton másoktól várod a megoldást és a támogatást, mert egyáltalán nem bízol magadban.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-09

Skorpió

Nem bírod elviselni, ha valaki nem hajt fejet előtted, szinte úgy érzed, az egész világot uralnod kell. Nem válogatsz az eszközökből, ha valaki nem hajlandó elismerni a felsőbbrendűségedet: te bizony kegyetlenül átgázolsz mindenkin a céljaid érdekében.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Becsületedre váljék, hogy a szeretteidért mindenre képes vagy – legalábbis addig, amíg nem bántanak meg. Ekkor nem csak veszekedni kezdesz velük, hanem kicsinyes bosszút forralsz ellenük. Gyakran éveket is képes vagy várni, hogy oda szúrj, ahol a legjobban fáj, majd kárörvendően kacarássz a – jól észrevehető – háttérben.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: