Oroszlán:

 A csillagjegyed alapján kikezdhetetlen a magabiztosságod, kiválóan ismered az erősségeidet, tisztában vagy azzal, hogy mire vagy képes, tehát nem meglepő az, hogy büszkeséggel tölt el, amikor eléred az aktuális célodat. A horoszkóp éppen ezért tanácsolja, hogy szakítsd meg a kapcsolatodat azokkal, akik megkérdőjelezik a céljaidat, a lehetőségeidet, a rátermettségedet, mert ők csak mérgeznek!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Jellemző rád, hogy mindent alaposan átgondolsz, elemzel, analizálsz, tehát neked nincs szükséged arra, hogy a horoszkóp mondja meg, hogy kikkel kellene megszakítanod a kapcsolatodat, mert magadtól is rájössz, hogy kik azok, akik csak mérgeznek.
Szűzként továbbra is hallgass a kiváló megérzéseidre, ösztöneidre, és soha ne engedd, hogy megkérdőjelezzék azt, amiben hiszel, de azt se hagyd, hogy bárki is lehúzzon téged!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 08. hétfő – Ezt üzeni mára az Univerzum neked!

Mérleg:

 Ha Mérleg a csillagjegyed, akkor képes vagy minden oldalról megvizsgálni egy eseményt, valamint szívesen kötsz kompromisszumot a béke megőrzése érdekében.
A horoszkóp emiatt tanácsolja azt, hogy szakítsd meg a kapcsolatodat azokkal, akik állandóan vitát, feszültséget okoznak, és folyton a saját igazukat hangoztatják!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

 A csillagjegyed alapján nehezen szavazol bizalmat, viszont nagyon jók az intuíciód. Bátran hallgass a megérzéseidre, mert azok soha nem csapnak be! Ha úgy érzed, hogy valaki nem őszinte hozzád, esetleg tisztességtelen, megbízhatatlan, akkor szinte teljesen biztos, hogy igazad van. Az ilyen emberrel soha nem találod meg a közös hangot, úgyhogy ne is pazarold rá a drága idődet!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: