8. A szándék törvénye

Az emberiség azzal a jelentős képességgel van felruházva, mi szerint képesek saját gondolatokat létrehozni, tenni a céljaikért és megvalósítani vágyaikat. „Amit az agy elgondol és hisz benne, azt képes megvalósítani.” Szándékok és ambíció nélkül az élet értelmetlen, de ezzel a tudással és képességekkel, melyekkel rendelkezünk szinte minden lehetséges.”

9. Az erkölcs törvénye

Tudtad, hogy a homo sapiens az egyetlen olyan faj, amely meg tudja különböztetni a jót és a rosszat. Van bennünk egy belső hang, ami meg tudja mondani nekünk, hogy „hogyan” csináljunk dolgokat. Az erkölcs egy segítő útmutató az utunk során, amelyre ha hallgatunk helyesebb döntéseket hozhatunk. Meg kell különböztessük a jót a rossztól és aszerint cselekedni.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-11

10. A spiritualitás törvénye

Még a legszarkasztikusabb és legkételkedőbb embernek is szüksége van valamire, amiben hihet. Kell valamiféle szellemi táplálék, amely megtanít az adakozásra, az önzetlenségre, az áldozatkészségre. Mindegy, hogy miben hiszel, mert a hitedért senki sem ítélhet el, a lényeg, hogy szeretettel fordulj embertársaid felé és hidd, hogy egy jobb és szebb felső világ vezet bennünket.

Végkövetkeztetésképp csak ismételni tudjuk önmagunkat: a sikert nem lehet anyagi javakban mérni. A siker egyénfüggő. Mindent a legjobb tudásunk szerint tegyünk, és a törvényeket alkalmazva hozzuk meg döntéseinket, mert így elindulhatunk a siker útján.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: