OROSZLÁN:

Oroszlánként hihetetlenül önimádó módon tudsz viselkedsz, ami idegesítő lehet azok számára, akik elől mindig el akarod lopni a rivaldafényt, akkor is, ha nem te érdemled. Ha valaki nem fogja a gyeplőt a nyakad körül, csak nézhet, hogy megint félre van lökve. Azt hiszed, mindig mindent jól csinálsz, pedig minden vagy, csak tökéletes nem, ezért ha mégis tévedsz – ami éppen ki is derül -, azt nem viseled, elmész a helyzetből, hátrahagyva csapot-papot. Érvekre nem hallgatsz, csak dicséretre, viszont, ha hajbókolnak előtted, olyan dolgokba is belemész, ami neked nem jó, így kiszolgáltatod magad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ:

A Szüzek sajnos többet kellemetlenkednek, panaszkodnak és aggodalmaskodnak, mint kellene, minden apró kis hibát kiszúrnak és fel is hívják rá a figyelmet. Fájdalmasan őszinték tehát, amit sokan nem viselnek túlzottan jól, vagyis a Szüzek rengeteg ellenséget is szerezhetnek maguknak. Szeretik, ha minden tökéletes és nagyon elítélik azokat, akik nem a perfekcionisták. Viszont sokszor nem tudnak nemet mondani, és sokáig benne vannak olyan helyzetekben, amelyek számukra károsak, így egyre nyafogósabbak is kritikusabbak lesznek, ezzel a tovább rontva a helyzeten.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG:

A Mérlegek kedvesek, harmóniára törekszenek akkor is, ha igenis szembe kell szállni valamivel, harmóniát akarnak teremteni, amikor erre semmi szükség nincs, és ebben meglepően erőszakosak tudnak lenni. Sokszor olyan helyzeteket teremtenek, ami nagyon negatív ezáltal. beleütik az orrukat abba is, amibe nem kellene. Felszínesen gondolkodnak és páratlanul nehezen döntenek? Ide is billennek, oda is billennek, de az istennek sem tudják elhatározni magukat. A lustaság rájuk is jellemző, főleg akkor hajlamosak hátradőlni, ha nem sürgeti őket senki.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: