Pedig tudnak ők szeretni, csak épp nem könnyű közel kerülni a szívükhöz. Vajon te is közéjük tartozol? Te is azokban a csillagjegyekben születtél, akikkel a szerelem nem kis kihívás? A horoszkópból kiderül.

Lehetetlen küldetés a Szűz bizalmába férkőzni

A Szűz gyakorlatias és általában visszafogott típus. Neki pedig nagyjából ennyi elegendő is a párkapcsolatban. A legtöbb kapcsolatát alaposan kielemzi, és hajlamos lehet felcímkézni a társát. Óvatos és megfontolt, addig nem nyílik meg, amíg nem biztos a másik érzéseiben, és párja nem nyeri el a bizalmát. A legtöbbször pedig egyáltalán nem képes megbízni a másikban. Igazán büszke lehet magára, akinek ez a lehetetlennek tűnő vállalkozás mégis sikerül. Kitartó társra talált a Szűzben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-07-23

A Skorpió mélyen magába zárkózik

A Skorpiót valójában nagyon is szórakoztatja, hogy bizonytalanságban tarthatja a párját. Nem fedi fel a valódi érzéseit, nála sosem tudni, a lelke mélyén mit és hogyan érez. Szinte lehetetlen olvasni benne. Neki mindez persze annál egyszerűbb, hiszen folyamatosan a párja lelkét, érzéseit firtatja. Olyan, akár egy lelki detektor, kutat és fürkész. Előtte semmi sem maradhat titokban, ő viszont mindent mélyen elrejt a saját lelkében. Nagyon nem egyszerű a lelke mélyére látni. Pedig ha valaki, ő nagyon tud szeretni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: