Oroszlán VS. Vízöntő

A képlet igazán egyszerű: mindketten vezéregyéniségek, akik változást akarnak. Az Oroszlán a nagyközönség előtt szónokol, míg a Vízöntő a háttérből felügyeli, hogy minden olajozottan működjön. Az Oroszlán hajlamos egyedül önmagára koncentrálni, ellenben a Vízöntő a többi emberrel együtt harcol. Az Oroszlán kifejezi a maga fizikai függetlenségét, a Vízöntő pedig egy közösségen belül tölt be vezető szerepet. Ők ketten valóban tanulhatnak egymástól, illetve segíthetik a másikat. Az Oroszlán bemutatja a Vízöntőnek a szeretetet és gondoskodást, az pedig az intellektuális élményeket ismerteti meg vele.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai egy igen mozgalmas napnak ígérkezik az életében, kedves Vízöntõ, amikor is, számos új emberrel, helyzettel találkozhat, s nagy eséllyel, talán egy olyan innovatív lehetõséggel is, amiben még nagy potenciál rejtõzhet, így tartsa nyitva a szemét, s csapjon le elsõként a dologra!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz VS. Halak

Mindketten rajonganak a másikért, ami nem meglepő, hiszen igencsak változékony jegyek.
A Halak álmodozik, és minden nap spirituálisan kapcsolódik az univerzumhoz, míg a Szűz a szolgálatnak szenteli magát, és azon van, hogy minél többet tudjon gyógyítani. Mindketten mások javára akarnak tenni, a Halak viszont inkább csak álmodik ezekről, a Szűz azonban cselekszik is. Közös még bennük az önzetlenség és az együttműködési készségük is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma végre körvonalazódhat, sõt, akár be is fejezõdhet valami, amin már régóta dolgozott, s élvezheti végre annak gyümölcsét. A siker csak akkor ér valamit, ha sikerül kellõképpen ki is élveznie az embernek, így ennek mentén, talán érdemes is lenne egy kisebb ünnepséget szervezni, ahol méltóképpen megülhetné családjával, barátaival eredményeit! Legyen büszke magára, kedves Halak, hisz minden oka megvan rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp január 25. szombat – Bakok, Halak, Rákok, Ikrek, Skorpiók, Szüzek, Vízöntők van egy jó hírünk számotokra!

Mérleg VS. Kos

A Kosnak a Mars, a Mérlegnek a Vénusz az uralkodó bolygója, ami önmagában megteremti a bolygók közötti 100%-os különbséget. Mivel azonban mindketten kardinális jegyek, végső soron több közös van bennük, mint gondolnád. Először is, mindketten vezéregyéniségek. A Kos egy igazi harcos, de inkább fizikai értelemben vezér, míg a Mérleget a szabadság gondolata hajtja. Az igazságért folyó küzdelemben a Kos jobban kedveli a konfrontációt, míg a Mérleg a békére törekszik. Elmondható, hogy a Mérlegnek előnye származik a Kos szenvedélyességéből, míg a Kos tanulhat a Mérleg taktikázásából. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió VS Bika

A Bika és a Skorpió mindketten hihetetlenül érzékiek és birtoklóak, bár a Skorpió előbbi tulajdonsága inkább spirituális, és intenzívebb is, mint a Bikáé, aki mind az öt érzékszervét próbálja használni egy sokkal gyakorlatiasabb és fizikai módon. A Skorpió hajlamos elrejteni dolgokat, míg a Bika kimondja azt, amit gondol. A Skorpió feszültté válik, amikor fenyegetést érez, a bika viszont kommunikációval próbálja megoldani a dolgot. A Skorpiónak előnyére válik a Bika józansága és földhözragadtsága, míg a Bika alkalmazkodhat a Skorpió gyorsan regenerálódó személyiségéhez.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy olyan problémával találhatja magát szembe, kedves Bika, melyen meglehet, egyedül nehéz lesz túltennie magát, így egy barát, aki meghallgatja, s kedves szóval illeti, most aranyat érhet! Mondja el neki õszintén, mi-minden nyomja a lelkét, s bízza magát rá, hisz nincs más, aki jobban tudná, ilyenkor mire is van szüksége önnek, mint õ...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: