Nyilas VS. Ikrek

Mindketten ugyanazt akarják: az igazságot. A Nyilas fizikai módon kutatja a tudást és az igazságot, míg az Ikrek inkább szellemi úton gyűjti és adja tovább az információt. Mindketten tanulhatnak a másik életszemléletéből és filozófiájából. A Nyilas emlékezteti az Ikreket, hogy ne vesszen el a részletekben, hanem nézze a teljes képet, míg az Ikrek megtanítja a Nyilast a kommunikálás művészetére. Vékony a vonal a szeretet és a gyűlölet között, maradjunk annyiban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak VS. Rák

A Rák a zodiákus jegyek anyja, a Bak pedig az apja. A Rák érez, a Bak rájön. Mindketten gondoskodók, de teljesen másféle módon: a Rák inkább érzelmileg, a Bak pedig fizikailag. A Rák szeretne minél több időt szentelni az otthonnak és a családnak, míg a Bakot inkább a karrier és a megélhetés köti le. Különbségeik ellenére mindketten tudnak tanulni valamit a másiktól. A Bak vissza tudja hozni a földre a Rákot, ha nagyon eluralkodnának rajta az érzelmek, míg a Rák megmutathatja neki az otthon és a kényelem szépségeit. Végső soron pedig egy dologra vágynak: biztonságra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-30

Vízöntő VS. Oroszlán

A képlet igazán egyszerű: mindketten vezéregyéniségek, akik változást akarnak. Az Oroszlán a nagyközönség előtt szónokol, míg a Vízöntő a háttérből felügyeli, hogy minden olajozottan működjön. Az Oroszlán hajlamos egyedül önmagára koncentrálni, ellenben a Vízöntő a többi emberrel együtt harcol. Az Oroszlán kifejezi a maga fizikai függetlenségét, a Vízöntő pedig egy közösségen belül tölt be vezető szerepet. Ők ketten valóban tanulhatnak egymástól, illetve segíthetik a másikat. Az Oroszlán bemutatja a Vízöntőnek a szeretetet és gondoskodást, az pedig az intellektuális élményeket ismerteti meg vele.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak VS. Szűz

Mindketten rajonganak a másikért, ami nem meglepő, hiszen igencsak változékony jegyek.
A Halak álmodozik, és minden nap spirituálisan kapcsolódik az univerzumhoz, míg a Szűz a szolgálatnak szenteli magát, és azon van, hogy minél többet tudjon gyógyítani. Mindketten mások javára akarnak tenni, a Halak viszont inkább csak álmodik ezekről, a Szűz azonban cselekszik is. Közös még bennük az önzetlenség és az együttműködési készségük is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: