Bak

Bakként a legnagyobb kihívás számodra az, hogy az érzelmeidet, magánéleted érintő problémákban is olyan kiemelkedőt tudj nyújtani, mint ami a munkádra jellemző. Míg utóbbit illetően kifejezetten jól lépsz fel a felmerülő problémákkal szemben, addig otthon egészen más a helyzet. A munkádra is jellemző lehet, hogy kicsit nyers, hideg és távolságtartó vagy, esetleg nagyon racionálisan állsz mindenhez és mindenkihez, de ez a magánéletedben még inkább jellemző. Évek, ha nem évtizedek kellenek ahhoz, hogy otthon is őszintén tudj beszélni a problémáidról – és ez is csak akkor jön el, ha időközben nem történik semmi, ami megingathatná a bizalmadat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők általában az élet napos oldalát látják, ezért gyakran nem tudnak, vagy akarnak foglalkozni a problémákkal. Te is hajlamos lehetsz arra, hogy jegeld a gondokat és a jó szerencsében bízva arra hagyatkozz, hogy majd maguktól megoldódnak. Ebben a legjobb eszközöd a humorod, de sajnos ez ingoványos talaj, és csak ideig-óráig működik. Mikor rájössz, hogy az adott problémát nem tudod így kezelni, akkor hajlamos vagy a teljes összeroppanásra. Úgy érzed, összeesküdött ellened a világ, másokban keresed a hibákat, elveszíted az önbizalmadat, egyszóval pont azok a tulajdonságok erősödnek fel benned, amik akadályozzák a megfelelő problémakezelést.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp - Fordulóponthoz ért az életed!

Halak

Az érzelmeket csak egy zodiákus tudja teljesen kimaxolni – bizony, Halakként te vagy az, aki mindent azonnal érzelmi síkra tud és akar terelni. Kicsit olyan az életed, mintha nem is létezne benne racionális világ, mintha minden csak az érzelmek szintjén tudna működni. Ennek megfelelően kezeled a problémáidat is, nagy bajban vagy, ha ésszel és észérvekkel kell döntéseket hoznod, ez ugyanis egyáltalán nem az erősséged. Könnyen bebeszélsz magadnak olyasmit, aminek semmilyen valóságalapja nincs, egyszerűen túl sokat agyalsz, és ez nem meglepő módon kétségbe ejt, felnagyítja a problémákat. Kifejezetten nagy kihívás számodra, hogy megoldd a gondjaidat: gyakran nem is sikerül külső segítség nélkül.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: