Oroszlán

Egyáltalán nem meglepő, hogy ők is helyet foglalnak az ötös fogatban. A hiú Oroszlánok képtelenek lennének elviselni azt, ha nem ők lehetnének a középpontban. Minden szemnek rájuk kell szegeződni, miközben ők biztosíthatnak mindenkit arról mennyire ügyesek, okosak, csinosak és szépek. Ha valaki ezt nem így gondolja, az hazudik és csupán irigy.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilasok teljesen biztosak abban, hogy ők a legérdekesebb emberek a földkerekségen. Állandóan a kalandot hajszolják, és olyan dolgokat csinálnak, amikhez mások túl lusták vagy bátortalanok. Úgy gondolják, hogy aki azt állítja, hogy náluk különlegesebb, az festi magát. Senki nem tudja megingatni őket a hitükben.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezekkel a csillagjegyekkel gyorsan túlteszed magad a szakításon

Halak

Bár a Halak soha nem keresik a feltűnést, mégis  visszafogottságukban úgy gondolják, hogy ők a tökéletesek táborát erősítik. Nagyon szépnek, intelligensnek és tehetségesnek tartják magukat, annak ellenére, hogy sosem nyilatkoznának így magukról. Igyekeznek minden helyzetben mindenkinek megfelelni, ami időnként felőrli őket, de úgy gondolják, hogy muszáj ezt tenniük, hiszen az esetleges kritikákat nehezen viselik el.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-13

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: