A makacsság egy olyan személyiségjegy, amit nehezen lehet besorolni a jó vagy a rossz kategóriába. Azok, akik rendelkeznek vele, ügyesen a védelmére tudnak kelni, de ettől még nem lesz egyszerűbb velük szót érteni.

A követező csillagjegyeknek nem veleszületett tulajdonságuk a kompromisszum készség. Lássuk, hogy kik ők!

Kos

Ha valamit bizonyítaniuk vagy védelmezniük kell, akkor kiállnak mellette az utolsó lélegzetvételükig. Érdekes azonban, hogy ha szerelembe esnek, teljesen képesek megváltozni e tekintetben. Ilyenkor hajlandóak hallgatni a párjukra és megfelelni az elvárásainak.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-14 - A mai nap, míg egyrészrõl meghitt és kellemes, várva várt...

Skorpió

Szeretik, ha minden a tervek szerint alakul, a terv pedig természetesen tőlük kell, hogy származzon. Ha valaki bele akar rondítani ebbe a tökéletességbe, akkor azzal harcolni fognak a végsőkig. Jobb, ha félre állsz az útjából.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A szokások rabja tud lenni. Mindent a maga megszokott módján tesz és gondol és kifejezetten nehéz megváltoztatni a véleményét vagy a viselkedését. Soha nem fog feladni egy hőn szeretett szokást, csak azért, mert valaki szerint máshogyan jobb lenne neki. Még akkor sem, ha tényekkel támasztja alá az érvelését az illető.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: