Rák

Egy Rák soha nem fog dühödten szembeszállni veled és bizonygatni az igazát, sőt lehet, hogy még helyeselni is fog neked. A végén azonban úgyis aszerint fog cselekedni, ahogyan azt elképzelte. Kevesen fedezik fel náluk a makacsságot, de határozottan bennük van, csak ügyesen palástolják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A szabadságszerető jegy, akik soha nem fog kijönni azokkal, akik meg akarják szabni neki, hogy mit tegyen vagy, hogy milyen döntéseket hozzon. Ő aztán nem fog mások hóbortjainak behódolni, hiszen azzal a saját eredetisége felett mondana ki halálos ítéletet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mi a férfi csillagjegye? Ez borítja ki a párkapcsolatban

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: