A csillagjegy meghatározza a személyiséget. Tudd meg, mi az, amit a legnehezebben tolerál.

Mindenki harmonikus kapcsolatra vágyik, ahol a szerelemé és a boldogságé a főszerep, és ahol a viták és a konfliktusok még csak mellékszereplőként vagy statisztaként sem bukkanhatnak fel.

Szerdai Horoszkóp 2022-09-21

Persze nincs kapcsolat, ahol sohasem lenne vita, de az ember azért igyekszik elkerülni az ilyen eseteket. Keresd ki párod vagy kiszemelted csillagjegyét, és tudd meg, hogy mi az, amivel nála ki lehet húzni a gyufát a kapcsolatban. Ezt szem előtt tartva a jövőben odafigyelhetsz, hogy kevesebbszer kapjatok össze.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a férfi a Kos jegyében született, akkor ő egy iszonyúan céltudatos ember, aki tele van ötletekkel. Párjától igényli, hogy ezeket a forradalmi gondolatait támogassa, sőt, még doppingolja is őt, hogy még inkább űzze az álmait. Ha ez nincs meg, vagy ha a nő rendre leszólja, butaságnak, felesleges időpocsékolásnak nevezi, amit tesz, azzal egyrészt felbosszantja őt, másrészt teljesen ki is ábrándítja magából. A Kosnak kell a támogatás, mert bármilyen lelkes is, ha nem sikerül valami azonnal, elveszíti a lendületét. Ezért olyan fontos dolog ez a kapcsolatában.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika olyan ember, aki igényli a biztonságot és az állandóságot. Mindig tudnia kell, mi várja, mindig minimum egy-két nappal előre tervez, de ha az élet fontos kérdéseiről van szó, egész hosszú időre előre akarja tudni, mi fog történni. Ezzel állhat összefüggésben, hogy nagyon rugalmatlan. Nem viseli el, ha hirtelen változások történnek, vagy ha valaki hagyja kétségek közt vergődni. Neki a biztos adja a biztonságérzetet. Párja tehát, ha folyton variál, nem világosítja fel terveiről, hirtelen nagy döntéseket hoz, azzal nagyon kiboríthatja a Bika férfit.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Intellektuális, okos, eszes férfi az Ikrek, akit érdekelnek a tudományok, más kultúrák sajátosságai, aki szeret elemezni és átlátni, megérteni mindent. Éppen e miatt a meghatározó vonása miatt van az, hogy nem viseli el, ha a partnere butácska. Itt nem elsősorban az iskolázottságra kell gondolni, sokkal inkább arra, hogy a nő akkor nő számára, ha hozzá hasonló gondolkodású, és semmi esetre sem játssza a cuki cicababa szerepét. Az ilyen megnyilvánulásoktól az Ikrek férfi falra mászik, ezért párja jobb, ha nem vesz fel ilyen viselkedést.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hétvége horoszkópja 2023. szeptember 23-24.: 2 nap alatt 3 szuper fényszög lesz az égen

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák érzékeny és gondoskodó ember, aki azonban kerüli, hogy belső lelki zugait feltárja. Neki, bármennyire is szereti a párját, kell, hogy legyen egy kis magánszférája, a saját gondolataival övezve, ahová senki nem lát be. Amivel a párja fel tudja bosszantani, az tehát az, ha erősködik, és mindenáron beszélgetni akar vele az élet nagy dolgairól. Ha csupán elbambul, és a párja máris faggatni kezdi, mi a baja, vagy ha gondolataiba merülve szeretne üldögélni kicsit, de a nő kérdezgeti, mi jár a fejében, azt a Rák férfi nagyon nehezen tolerálja, ami vitát is szít.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: