Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi egyenes, szókimondó ember, akinek szüksége van rá, hogy elmondhassa véleményét, és aki mindeközben azt is elvárja, hogy az őt körülvevő emberek, így a párja is, mindig igazat mondjon neki. A kapcsolatában ezért őt azzal lehet kiakasztani, ha a kedvesét hazugságon kapja. Elég a legkisebb füllentés, hatalmasat csalódik a másik emberben, ezért a legjobb, ha a párja azzal a döntésével, hogy vele akar lenni, képletesen mondva vállalja az onnantól kezdődő teljes őszinteséget is. Máskülönben a viták rövid úton kikezdhetik a kapcsolatot, és szakítás lehet a vége.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Nyilas, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezõnek bizonyul majd a most kidolgozott technika!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a férfi a Bak jegyében született, akkor olyan ember, aki mindent pontosan, precízen csinál, és nem akarja még a hiba legapróbb lehetőségét sem megadni. Kell neki, hogy érezze, hogy amit csinál, az mind úgy van jól, ahogy csinálja. Ha párja egyfajta házisárkányként, bármit is tesz, kritizálja, és azt dörgöli az orra alá, hogy semmihez sem ért, azzal egyrészt rombolja az önbizalmát, másrészt pedig olyannyira felbosszanthatja, hogy rettenetesen nagy viták alakulhatnak ki. El kell ismerni az erőfeszítéseit, és dicsérni kell a Bak pasit.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Bak, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltõdést ígér!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-02-24

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha Vízöntő a férfi, akkor számára nagyon-nagyon fontos a szabadság, amit még akkor is szeretne megőrizni, amikor már párkapcsolatban él, vagy házas. Amennyiben a párja ezt nem látja be, és korlátozza őt ebben, rátelepszik, rossz néven veszi, ha haverjaival el-elmegy néha egyet beszélgetni, és sehová sem engedi egyedül, mindenhová csak párosan mehetnek, akkor a Vízöntő pasinál betelik a pohár, és kiborul a bili. Sajnos, a dolog szakításhoz is vezethet, mivel e jegy szülöttjét nem szabad megfosztani a szabadságától. Kell neki hagyni némi teret.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi hangulatember. Ha az egyik pillanatban jó volt a kedve, a másikban már könnyen lehet, hogy morcos lesz vagy éppen dühös, ezt nála sosem lehet tudni. Párkapcsolatában olyan partnerrel lehet boldog, aki ezt tudja tolerálni, és aki mindig vissza tudja billenteni a lelki egyensúlyba. Ha kedvese nem tudja elviselni hangulatingadozásait, és nem felfelé húzza, hanem megjegyzéseivel még inkább a szakadék felé taszítja a Halak férfit, beállhat nála egy általános rosszkedv, ami lassan elemésztheti a párkapcsolatot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Halak, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belõle, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elõl. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: