Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi sikerorientált egyéniség, akinek az életében központi szerepet játszanak az elérendő célok, illetve az azok felé vezető út. Határozott elképzelése van arról, mit hogyan kell megoldani, és nem szereti, ha mások ebbe bele akarnak avatkozni. Ő elvárja, hogy amiben hisz, abban mások is higgyenek, és ne akarják más irányba terelni, hanem hagyják őt kibontakozni. Ha megismert egy járható utat, azt nem hajlandó feladni. Párkapcsolatában is fontos neki, hogy a nő támogassa őt az elképzeléseiben, és higgyen benne. Ha a párja akadékoskodó, és nem hisz benne, akkor azzal nagy csalódást okozhat neki.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap kifejezetten kedvezhet a nagyobb pénzügyi döntések meghozatalának, a befektetéseknek, esetleg egy kölcsön, vagy hitel felvételének, mindazonáltal természetesen, ez csak akkor van így, ha kifejezetten azért vesz igénybe utóbbiakat, hogy aztán megforgatva a kapott összeget, profitáljon is belõle!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz hihetetlenül kötelességtudó és felelősségteljes ember, komolyan gondolkodik, és úgy is éli az életét. Számára fontos a szellem, az ész, és úgy is választ párt, hogy a partnere, ha csak lehet, vele azonos szinten legyen iskolázottság terén, és hozzá hasonlóan is gondolkodjon. Komoly életviteléhez társul egyfajta pedantéria is, ami már-már túl kritikussá teszi őt. Kicsit néha olyan, mint egy rossz anyós. Azzal lehet kiborítani, ha a nő nem tart rendet maga körül, széthagyja dolgait a lakásban, illetve abszolút nem házias. Neki a klasszikus női vonások, vagyis a konyhatündérség és a rendszeretet nagyon fontosak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Szûz, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szûk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi természeténél fogva rendkívül romantikus alkat, aki párkapcsolatában igazi gentlemanként viselkedik. Neki kell, hogy aki mellette van, olyan nő legyen, aki ezt hagyja. A nőies nő az ideálja, aki mellett férfi lehet. Nem viseli el, ha a nő akar férfias szerepbe kerülni, irányítani akarja őt, vagy nem hagyja, hogy férfiként viselkedjen mellette. Ő a tenyerén akarja hordozni a párját. Azzal tudja tehát a párja felbosszantani, ha azt érezteti vele, nem férfias, puhány, nem viselkedik férfihoz méltóan vagy illedelmesen. Még ha vicc is akar lenni, ez nagyon sérti.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Mérleg, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövõbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetõséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyant!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpiót, bár rendkívül szenvedélyes alkat, nem jellemzi a csapongás vagy a testi örömök hajhászása, ő nem akar minden nőt egyszerre, neki egy kell, de ő igazán. Borzasztóan fontos neki a szerelem, az érzelmek, és bizony kétszer állt sorba, amikor a hűség iránti elvárást osztogatták. Nagyon féltékeny tud lenni, nem viseli el, ha párja akár csak ránéz egy másik férfira. Azzal lehet tehát kihozni a sodrából, ha a kedvese másfelé kacsingat, vagy a  párját akarják elcsábítani tőle. Olyankor előtör belőle a féltékenység, és óriási botrányt csinál.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-07)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Skorpió, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: