Vízöntő

Nagyon sokat képes beszélni, de önmagáról egyáltalán nem szívesen beszél. Tőle aztán biztos nem fogod megtudni, hogy mikor volt először szerelmes, vagy miért vált el. Mivel nehezen fogadja a negatív kritikát, ezért inkább nem árul el sok részletet az életéről. Azért is titkolózik, hogy meg tudja őrizni a személyes szabadságát, és függetlenségét, fél a kiszolgáltatottságtól. Nagyon szkeptikus tud lenni bizonyos témákkal, és emberekkel kapcsolatosan, ezért inkább befele fordul.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Minden bizonnyal a Skorpió a legtitokzatosabb csillagjegy az összes közül. Úgy tűnik állandóan titkol valamit, és sokszor azzal a hátsó szándékkal, hogy keresztbe tegyen másoknak. Kissé zaklatott a lelkivilága, állandóan attól retteg, hogy a múltjából előbukkannak a sötét titkai. Főleg a párkapcsolat elején titkolózik sokat, ugyanis nem képes megbízni senkiben igazán.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: