Nyilas

Halállal álmodni elég félelmetes, de szerencsére semmi köze a valósághoz, sőt! Előfordulhat, hogy állást váltanál vagy éppen a szakításon töröd a fejed és egyre közelebb kerülsz a végleges döntéshez, ami az eddigi állapot végét jelenti.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Boldog párkapcsolatban élsz, mégis kísért az ex miután elalszol? Nyugi, tuti nem vágyakozol vissza az előző sráchoz, éppen ellenkezőleg: végre készen állsz, hogy véglegesen búcsút ints a múltadnak, aki álmodban tért vissza elköszönni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp - Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin...

Vízöntő

Sokszor hirtelen felébredsz még az éjszaka közepén is és egyébként is nyugtalanul alszol. Nagyon a szíveden viseled a környezetszennyezés problémáját és ez olyan szintre jutott, hogy szó szerint aludni sem hagy. Jelölj ki magadnak első körben 5 dolgot, amit környezettudatosabban csinálsz és egyből jobban érzed majd magad – este is.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Nonstop hancúrozás, az arcára pedig nem is emlékszel már mire felébredsz? Az ilyen típusú álmok arra utalnak, hogy valami felkavaró élményre vágysz a mindennapokban is, ezért ne is halogasd tovább a döntést. Irány egy főzőtanfolyam vagy próbálj ki egy izgis új sportot.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: