Ez az 5 csillagjegy nagyon nehezen heverik ki a szakítást.

A szakítás senki életében nem egy könnyű dolog, akár minket dobtak, akár mi léptünk ki egy nem jól működő párkapcsolatból.

Csütörtöki Horoszkóp 2023-08-24

Vannak, akiknek sikerül hamar túl lenniük a történteken és le tudják könnyedén zárni az életüknek azt a fejezetét, míg mások számára egy nagyon nehéz és megterhelő dolog ez, ami az egész további életükre kihatással van.

Lássunk most 5 olyan csillagjegyet, akik a legnehezebben heverik ki a szakítást!

Bika

Nagyon romantikus természetűek, ők ha elkötelezik magukat valaki mellett, azt egy életre gondolják. Éppen emiatt érinti őket rosszul egy szakítás. Néha évekig képesek szomorkodni emiatt és ha időközben meg is ismerkednek valaki mással, akkor sem tudnak részesévé válni egy új szerelemnek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

A Rákok rettegnek az egyedülléttől, éppen emiatt szeretnek mindig tartozni valakihez. Számukra a szakítás szóba sem jöhet, mindig igyekszenek megoldani a problémát, ami a kapcsolatot veszélybe sodorja. Ha mégis szakításra kerül a sor, a saját maguk módján “gyászolják” a kapcsolatot, lelkileg teljesen a padlóra kerülnek emiatt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: